EVENTS BIJ

La Maison Du Steeg
Heeft u iets te vieren? Dat kan ook in Chambre bleue in La Maison Du Steeg.
Of het nou een verjaardag, jubileum, babyshower, familiefeest of gewoon iets te vieren bijna alles is mogelijk.

Feesten en partijen

Graag verzorgen we met u de gelegenheid die er te vieren valt. Bijvoorbeeld in de vorm van een warm en/of koud lopend buffet, high tea, samengesteld menu,

High wine of High beer met luxe charcuterie planken borrel of misschien heeft u wel iets heel anders in gedachten. Alles is bespreekbaar en graag kijken wij met u naar de mogelijkheden.

Chambre bleue

Chambre bleue, oftewel de “blauwe kamer”, is onze zaal die we compleet opgeknapt hebben. We zijn zeker niet stil blijven zitten en hebben onze tijd nuttig besteedt in deze gedwongen lockdown. De naam Chambre bleue is afgeleid van de kleur Koningsblauw die het thema is geworden van onze zaal. Samen met de kleur goud zorgt het voor een intieme sfeer. De mooie kroonluchters vallen meteen op op het moment dat u de zaal betreed.

Samen met de trendy klassieke inrichting is dit helemaal in de stijl van La Maison. Chambre bleue heeft een eigen toilet, bar en muziekinstallatie waardoor het zelfstandig kan functioneren. Hierdoor is het uitermate geschikt voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld een feest, uitvaart, bruiloft of vergadering in intieme sfeer. Ook hebben wij een eigen parkeerplaats. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Zakelijk

Wilt u ook even weg uit de vaste werkomgeving. Ergens anders vergaderen, netwerken,  een jubileum vieren, workshop, cursus of training geven op een unieke locatie. Onze Chambre bleue kan naar eigen wens ingedeeld worden. Er is gelegenheid voor gratis parkeren op eigen terrein. Er is een goede wifi verbinding aanwezig in de zaal.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
We hebben verschillende arrangementen eventueel inclusief lunch en/of diner. U kunt de zaal voor een dagdeel of een hele dag gebruiken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden