AFSCHEID NEMEN BIJ

La Maison Du Steeg
Sfeervol en waardig afscheid nemen van een dierbare. Daar komt natuurlijk veel bij kijken om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij van La Maison Du Steeg kunnen u daarbij helpen om de toch al emotionele dag goed af te sluiten met het verzorgen van een samenzijn.

Sfeervol en waardig afscheid nemen

Wilt u in intieme sfeer de uitvaartdienst plaats laten vinden, dit is bij ons mogelijk in onze nieuwe Chambre Bleue. U kunt bij ons in persoonlijke omgeving afscheid nemen van uw dierbare. Uiteraard bespreken wij alle persoonlijke wensen van de nabestaanden, waar mogelijk vullen wij deze in.

Wilt u na de uitvaart nog bij elkaar komen voor een condoleance en om herinneringen met elkaar op te halen. La Maison Du Steeg biedt hier verschillende mogelijkheden voor, van een zoet arrangement tot uitgebreide koffietafel. Wij hebben standaard arrangementen, maar er is veel mogelijk in overleg.

Chambre bleue

Chambre bleue, oftewel de “blauwe kamer”, is onze zaal die we compleet opgeknapt hebben. Chambre bleue heeft een eigen toilet, bar en muziekinstallatie waardoor het zelfstandig kan functioneren. Hierdoor is het uitermate geschikt voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld een uitvaart of vergadering in intieme sfeer. Ook hebben wij een eigen parkeerplaats.

La Maison Du Steeg is goed gelegen in de buurt van verschillende uitvaartcentra en begraafplaatsen,  “Heiderust” in Rheden, “ Moscowa” in Arnhem, Het crematorium in Dieren, “Omarming” in Zutphen.
U kunt de auto bij ons makkelijk parkeren op de parkeerplaats naast ons restaurant.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.